Broodje Breien - Kleurstudie 1, de zeven kleurcontrasten van Itten - Zondag 12 mei 2024 (11.00 - 16.00)

Artikel 2 van 5
€ 87,55 (inclusief btw)
Voorraad 18 stuks

Broodje Breien is een concept van Loret waarin ze nieuwe onderdelen van programma's uittest voordat dezen in de officiële cursussen van De Amsterdamse Steek terechtkomen. Een laboratorium dus. Rijp en groen door elkaar, een echte preview voor de deelnemers, altijd een verrassing en altijd inspirerend. En altijd (bijna altijd) over breien. Bestemd voor breiers die best wel goed kunnen breien, maar zin hebben om zich in een groep met andere brei-liefhebbers (met de meest fantastische verhalen en on-affe projecten) te laten uitdagen om iets buiten de lijntjes te kleuren. Een beetje ruw dus, maar wel knettergoed voorbereid. Het onderwerp is steeds geheim totdat het evenement plaatsvindt. Een dag met inleiding, instructie, materialenpakketjes en een fijne lunch. Ooit begonnen bij haar eigen bakker in de straat, maar langzamerhand gegroeid tot een zelfstandig evenement. 

Beter dan hierboven kunnen we het niet uitleggen. Voor avontuurlijke breiers dus. Leuk als je meedoet.

 

Voor dit broodje breien mag je een vriend, vriendin, buurman, collega, mama, zoon, favoriete winkelmeisje of iemand die je alleen maar via de socials kent en graag eens in het echt wilt ontmoeten, kosteloos meenemen. Het is mijn dank je wel aan iedereen die mij in het afgelopen jaar heeft gesteund. De aanbieding geld tot 31 december.  Boek hiervoor alleen jouw eigen toegang en laat via een berichtje weten wie je meeneemt. 

 

Inclusief:
- Materialenpakket
- Instructie
- Broodje en koffie

NB; als je eetwensen hebt (de lunch is altijd vegetarisch) waarmee je wilt dat we rekening houden, vermeld dit dan bij jouw aanmelding of neem contact met ons op via het contactformulier.

Zelf meenemen:
- Basisuitrusting voor breiers
- Je werk van de vorige sessie Broodje Breien als je daarbij was
- Een brei- haak- of borduurproject waar je aan werkt
- Pen en papier

Locatie: 
2e Van der Helststraat 66
Amsterdam-Zuid, De Pijp

Opzet:
11:00 - 13:00 eerste werksessie
13:00 - 14:00 lunchpauze
14:00 - 16:00 tweede werksessie

 

Post je op Instagram of Facebook over dit event? Tag ons dan met #deamsterdamsesteek. Zo kunnen we alles volgen van wat er met de informatie uit de bijeenkomst wordt gemaakt.

Volg ons: Instagram | Facebook

© 2017 - 2024 De Amsterdamse Steek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel