Broodje Breien - Introductie kleurstudie 3- Zondag 16 juni 2024 (11.00 - 16.00)

Artikel 1 van 5
€ 87,55 (inclusief btw)
Voorraad 18 stuks

Broodje Breien is een concept van Loret waarin ze nieuwe onderdelen van programma's uittest voordat deze in de officiële cursussen van De Amsterdamse Steek terechtkomen. Een laboratorium dus. Rijp en groen door elkaar, een echte preview voor de deelnemers, altijd een verrassing en altijd inspirerend. En altijd (bijna altijd) over breien. Bestemd voor breiers die best wel goed kunnen breien, maar zin hebben om zich in een groep andere brei-liefhebbers (altijd met de meest fantastische verhalen en on-affe projecten) te laten uitdagen om iets buiten de lijntjes te kleuren. Een beetje ruw dus, maar wel knettergoed voorbereid. Met inleiding, instructie, materialenpakketjes en een fijne lunch. Ooit begonnen bij haar eigen bakker in de straat, maar langzamerhand gegroeid tot een zelfstandig evenement. Het onderwerp is steeds geheim totdat het evenement plaatsvindt en beter dan hierboven kunnen we het niet uitleggen. Voor avontuurlijke breiers dus. Leuk als je meedoet.

Deze broodje breien vormt de start van een reeks van 3 broodjes breien. Je kunt ze los volgen, maar ze vormen ook een reeks. In elke bijeenkomst. In deze bijeenkomst doen we de opwarmoefening voor de hele reeks. We gaan aan het werk met 400 kleuren garen die allemaal tegelijkertijd beschikbaar zijn voor jullie werk. 

Inclusief:
- Materialenpakket
- Instructie
- Broodje en koffie

Nb; als je eetwensen hebt (de lunch is altijd vegetarisch) waarmee je wilt dat we rekening houden, vermeld dit dan bij jouw aanmelding.

Zelf meenemen:
- Basisuitrusting voor breiers
- Je werk van het vorige broodje breien als je daarbij was
- Een brei- haak- of borduurproject waar je aan werkt
- Pen en papier

Locatie: 
2e Van der Helststraat 66

Opzet:
11:00 - 13:00 eerste werksessie
13:00 - 14:00 lunchpauze
14:00 - 16:00 tweede werksessie

© 2017 - 2024 De Amsterdamse Steek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel