Boek - Marlisle: A New Direction in Knitting - Anna Maltz

Artikel 10 van 25
€ 27,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Ergens in het sterke geloof dat alles al eens eerder is gedaan, is er nog wat speelruimte om een los eindje uit te halen en een ander verhaal te vertellen.

Marlisle is een eenvoudige, maar nieuwe benadering van strengbreien, waarbij twee kleuren op magische wijze drie kleuren worden door dubbel gehouden garen te gebruiken.

Anna Maltz heeft 11 eigentijdse en draagbare rondbreiwerken ontworpen om avontuurlijke breisters van alle niveaus kennis te laten maken met deze techniek. Deze gezellige projecten: vingerloze wanten, cowls, mutsen, een sjaal, omslagdoek, vest en truien, laten behendig zien hoe Marlisle kan worden gebruikt om garens van verschillend gewicht te combineren, verspreide motieven te creëren en jogs op onverwachte manieren te maskeren. De resultaten zijn opvallend grafisch, gestructureerd, inspirerend en intrigerend.

Een verhaal over de oorsprong van het ontwerp en aantekeningen over het combineren van de garens schetsen de achtergrond van elk patroon. Alle projecten zijn gebreid in een combinatie van een natuurlijke, schaapachtige tint en een handgeverfd garen van 22 verschillende, gepassioneerde kleine producenten uit de hele wereld.

Marlisle: A New Direction in Knitting is een prachtig, 160 pagina's tellend, volledig gekleurd, lithodruk boek vol met foto's, schema's, kennis, anekdotes en meningen om je op weg te helpen met je Marlisle avontuur. Of je nu een gevorderde bent of net begint vertrouwen te krijgen in je breien, dit boek omarmt het plezier dat er in breien altijd iets nieuws te leren en te proberen valt - en het kan verrassend eenvoudig zijn! Marlisle laat je de regels, je garen en wat je dacht dat de grenzen van het breien waren, opnieuw beoordelen.

 

Auteur: Anna Maltz

Taal: Engels

 

© 2017 - 2024 De Amsterdamse Steek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel