Boek - Little Red in the City - Ysolda Teague

Artikel 3 van 25
€ 32,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Little Red in the City wordt gebruikt als lesboek in de Haute Couture 1 Cursus. De patronen uit dit boek worden gebruikt als blauwdruk voor het breien van een eigen vest op maat. 

In Little Red in the City vind je zes modellen om te breien. De patroonbeschijvingen zijn ook voor (extra) grote maten geschreven. Vrijwel alle modellen worden beschreven in de maten XXS tot en met XXL. 

In dit boek is veel aandacht besteed aan diverse breitechnieken, zoals opzetten, knoopsgaten en verkorte toeren. Garenkeuze en het breien van proeflapjes (swatching) komen uitgebreid aan bod: welk garen kies je voor je project en hoe krijg je de goede steekverhouding.

Daarnaast beschrijft Ysolda in het hoofdstuk 'creating a perfect fit' op doortastende wijze hoe je een trui goed passend kunt maken naar jouw maten, zonder je te vergelijken met appels of peren. 

Bij aanschaf van dit boek ontvang je een code om de digitale versie te kunnen downloaden. Je kunt zo bijvoorbeeld het patroon waar jij aan werkt printen en er aantekeningen op maken. Bovendien krijg je digitaal alle updates en eventuele errata.

 

Auteur: Ysolda Teague

Taal: Engels

© 2017 - 2024 De Amsterdamse Steek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel