Een graadje lager voor Groningen, de Kliekjestrui

Artikel 3 van 4
€ 30,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De Kliekjestrui, een graadje lager voor Groningen

We gaan samen starten met het breien van een trui op jouw maten die gemaakt wordt van resten garens die bij deelnemers in de kasten nog liggen te wachten op een goede bestemming. Voor dit project is het de bedoeling dat je uitsluitend breit met garens die jij of anderen al hebben liggen in hun voorraad. Je mag hiervoor oude truien uithalen, garens oververven of ruilen met anderen. 

Wij zorgen voor instructies, inspiratie, voorbeelden en denken mee met de constructie van jouw trui. De herbergier van Wongema zorgt voor koffie en een goede lunch. 

Prijs;

30,-  (Nb; Deze activiteit wordt zonder  verdienconcept uitgevoerd. 30,- per deelnemer dekken uitsluitend de kosten die hiermee gemoeid zijn. Voor deelnemers die graag mee willen doen maar voor wie de bijdrage teveel geld is zijn er 4 gesponsorde plekken beschikbaar. Stuur even een berichtje. Geen uitleg nodig) 

Wanneer

Maandag 15 januari van 11.00-16.00

Inclusief:
- Instructie
- Broodje en koffie

NB; als je eetwensen hebt (de lunch is altijd vegetarisch) waarmee je wilt dat we rekening houden, vermeld dit dan bij jouw aanmelding of neem contact met ons op via het contactformulier.

Zelf meenemen:
- Basisuitrusting voor breiers of hakers
- Jouw voorraad garens die "over" zijn, om zelf mee te werken of te ruilen met dat van andere deelnemers

- Een patronen en of stekenboek voor breiers of hakers
- Pen en papier

Locatie: 
Wongema, Tammingastraat 58, 9978 PD Hornhuizen

Klinkt t als het einde van de wereld? Als je vanuit Amsterdam reist kun je ruim na 7.00 vertrekken en vanaf station Winsum stopt er een bus voor de deur. Als je uit Belgie of Maastricht moet komen of op een andere manier het met OV reizen niet lukt, dan mag je een nachtje eerder komen en op de slaapzolder komen slapen. (meerkosten 50,- voor een opgemaakt bed en ontbijt de volgende ochtend) Hiervoor moet je even contact opnemen met Wongema. 

Als je Wongema nog niet eerder ontdekt hebt, dan is dat al genoeg om deze bijeenkomst erbij te zijn. Een totaal inspirerende herberg waar schrijvers, kunstenaars en andere makers een aantal dagen een residentie kunnen houden om verder te werken aan hun project. Deze dag speciaal opengesteld voor jullie om aan dit project te beginnen. Overigens is de herberg op loopafstand van het wad. 

Opzet:
11:00 - 13:00 Starten met introductie, maken van plan en opzetten eerste steken
13:00 - 14:00 lunchpauze
14:00 - 16:00 Verder werken aan de Kliekjestrui

 

Post je op Instagram of Facebook over dit event? Tag ons dan met #deamsterdamsesteek, @Wongema #Kliekjestrui #eengraadjelagervoorgroningen. Zo kunnen we alles volgen van wat er met de informatie uit de bijeenkomst wordt gemaakt.

Volg ons: Instagram | Facebook

© 2017 - 2024 De Amsterdamse Steek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel